Dag 10: All good things come to an end

Vind je dit gedicht mooi?Deel het op Facebook

Er zijn twee gekke dingen aan een verblijf in een ander land. De eerste dag, en de laatste dag. De eerste dag is alles nieuw, vreemd en onwennig en ligt er nog een zee aan tijd en plannen voor je. Bijna twee weken van huis, eer dat om is… Op de laatste dag realiseer je je hoe hard alles is gegaan en hoe je bent gewend aan je nieuwe omgeving.

We hebben weer onwijs veel meegemaakt op deze trip. Vandaag hebben we net als gisteren erg weinig gedaan. Wederom door het ontbijt heengeslapen, maar geen trek in Denny’s. Bij de receptie gevraagd wat ook lekker is, en die verwezen ons naar Milly’s een té schattig restaurantje met jam in rieten mandjes. Na het, weer veel te riante, ontbijt wederom naar Downtown Disney. Alsof het ontbijt nog niet genoeg was, had Martine twee Haagen Dazs ijsjes gekocht. Ik was vergeten dat Martine een toetjesbuik heeft, waar altijd nog iets extra’s in past. Ik kwam helaas niet zover met mijn ijsje, maar hij was wel lekker.

We konden de verleiding niet weerstaan om nog één keer naar de bioscoop te gaan. Stomp the Yard was de keuze, een heftige film over zwarte dansers op school. Een soort Bring it On voor de Afro Amerikaanse medemens. De film was erg goed, en erg coole dansscène’s, maar toch vond ik het niet geweldig. Ik kan niet zo goed tegen boze negers, al dat schieten, grommen en meppen de hele tijd. En na zo’n film is een (uitgeslapen) dag zo weer om. We heben nog getwijfeld of we naar een mall of outlet zouden geen, maar uiteindelijk toch gekozen voor een rustig einde. Want wat hebben we veel gedaan deze trip. Drie loodzware dagen beurs, een dag Universal, een avond Los Angeles en Hollywood, naar de mall, naar Medieval Times, een dag op stap met Dé, naar Disney, en natuurlijk nog veel werk tussendoor. Ik denk dat we na deze werktrip maar even op vakantie moeten 😉

Morgen (voor jullie vandaag) vertrekken we weer naar Nederland. Hierbij ons vliegschema:

wo 7-feb-07

Orange County (SNA)
Vertrek 12:20 naar Houston (IAH)
Aankomst17:30
Terminal C 2.173 km
(1.350 mijl)
Duur: 3uur 10min
CO
Vlucht: 420

——————————————————————————–

3Toeristenklasse ( 10A, 15F ), Snack, Boeing 737-700

——————————————————————————–

Houston (IAH)
Vertrek 19:05
Terminal E naar Amsterdam (AMS)
Aankomst11:40 +1 dag 8.064 km
(5.011 mijl)
Duur: 9uur 35min
CO
Vlucht: 46

——————————————————————————–

3Toeristenklasse ( 26A, 24D ), Diner, Boeing 767

——————————————————————————–

Totale afstand: 10.237 km (6.361 mijl)
Totale duur: 12uur 45min (14uur 20min met aansluitingen

Rond 12 uur donderdag zijn we dus weer in Balkenendeland. Wij hebben het onwijs leuk gehad hier, en hopen dat jullie ook een beetje lol gehad hebben met de log. De laatste twee dagen hebben we geen foto’s gemaakt, gewoon even geen zin meer :). Als we terugkomen begint onmiddellijk de hectiek weer rond het songfestival, zondag moeten we al naar Paul de Leeuw. Vanavond nog even lekker lang slapen dus en hopelijk ook pitten tijdens de vlucht. Tot aan de andere kant van de oceaan, en stay tuned, in September volgen de avonturen in Las Vegas!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00