Toch een beetje samen – Dichtgedachten #162

Vind je dit gedicht mooi?Deel het op Facebook

Iemand moeten missen is verschrikkelijk. Maar tegelijkertijd is het feit dat je iemand mist, wel een teken dat iemand altijd in je gedachten is, en dat waarschijnlijk ook voor altijd zal blijven. Ook dat is in een zeker opzicht een beetje samen zijn.

Nooit eerder heb ik ingezien,
dat het feit dat ik je mis,
in mijn eenzaamheid misschien,
toch een beetje samen is.

22 gedachten over “Toch een beetje samen – Dichtgedachten #162”

 1. Het doet goed om aan een overledene te denken en dan denken aan de mooie herinneringen die nog steeds in onze gedachten blijven hangen!

  Beantwoorden
 2. Ik zal deze woorden zeker proberen te bewaren voor een tijd dat ik het nodig heb. Alhoewel het nu toch ook van pas komt. Een vriendin die ik sinds 2014 mis is nog altijd in mijn gedachten en als ik mijn mobiel open dan zie ik ons samen.

  Beantwoorden
 3. In twee opzichten een mening, uiteraard mis ik mijn man dagelijks die 4 jaar geleden is overleden en mijn lieve moeder, maar ook denk ik veel aan iemand die ik zou willen missen als kiespijn in mijn gedachten, een dagelijkse kwelling! Dat kan dus ook!

  Beantwoorden
 4. Zo mooi verwoord Martin, dankjewel. Ik mis mijn man nog heel erg ok al is het nu vier jaar geleden en ik voel hem heel vaak bij me; misschien wordt het op deze manier wat makkelijker om het te accepteren.

  Beantwoorden
 5. Ontroerend mooi gezegd Martin, ik hou van jouw doordenkertjes. Ook op Pinterest neem ik regelmatig een wijze uitspraak van jou op, zodat velen daarvan kunnen genieten.
  Ga zo door. Zeer gevarieerd aanbod. Hartelijke groet, Sylvia.

  Beantwoorden
 6. Mijn liefste zusje Annelies. kreeg maagkanker, binnen 3 maanden dood. Ze is nog net 63 jaar geworden. Mis haar verschrikkelijk.
  Prachtig gedicht Martin.

  Beantwoorden
 7. Een mooi gedicht Martin. 12 December mijn broer moeten verliezen aan die vreselijke ziekte. Mijn zusje nu bijna vier jaar geleden. Ouders zijn al lang overgegaan. Nu alleen nog over van ons gezin destijds. Het gedicht helpt mij, heb het nooit gezien. Dus mooi….

  Dank je Martin

  Beantwoorden
 8. Mijn lieve man dagelijks nog in mijn gedachten hart nu 33 maanden overleden.❤️🙏Dankbaar dat hij in mijn leven was maar wat mis ik hem .

  Beantwoorden
 9. Mijn lieve vader is 20 december overleden en ik mis hem verschrikkelijk.
  Denk elke dag aan hem, dus dit gedicht geeft mij wel een beetje troost.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00