Dag 2: Goodies, goodies en goodies

Vind je dit gedicht mooi?Deel het op Facebook

Wat een lange dag vandaag. De tijd dat ik jetlag voor mietjes vond, ligt duidelijk ver achter me. Zowel Martine als ik waren om 3 uur vannacht klaarwakker. Voor mij niet echt een probleem, want er was veel te doen voor het blad. Daarbij waren alle Hollanders gewoon wakker, dus dat communiceert wel een stuk fijner. Na 4,5 uur doorploeteren ging de ontbijtzaal open en konden we genieten van exact hetzelfde ontbijt als gisteren. Het is een beetje karig ontbijt, maar dat geeft niet, het is in ieder geval erg gezond.

Na het ontbijt op naar de beurs. Dankzij de slimme actie van Tine hadden we de kaartjes al, dus konden we zo doorlopen. Grappig hoe snel iets went trouwens. Leek gisteren het beursgebouw nog gigantisch en niet te overzien, inmiddels hadden we de boel al aardig in kaart gebracht en valt het wel mee met het massale. Een hoop mensen die we ontmoet hebben tijdens de Memory Trends in Vegas waren er nu weer, en dat is altijd een prettig weerzien. Over de beurs valt niet zoveel vertellen, veel zakelijk geouwehoer, en nieuwe spulletjes kijken. Wie onze logs uit Vegas gelezen heeft, herinnert zich misschien nog dat Martine 300 dollar won in het casino. Ze dacht blijkbaar dat ze altijd iets zou winnen, want vol goede moed deed ze mee aan een Provocraft loterij. En wat denk je? Die muts wint gewoon een Cuttlebug ter waarde van 100 euro. Die heeft dus de rest van de middag met een grote grijns over de beursvloer gelopen: “Of ik een visitekaartje heb? Ja hoor, even MIJN CUTTLEBUG op de grond zetten!. En het ergste was, het was nog mijn loterijkaartje ook.

De rest van de dag nog even doorgelopen, maar rond een uur of vier begon het slaapgebrek op te spelen. We vertrokken naar huis, om even een uurtje te pitten. Stom! 2,5 uur later liepen we volledig brak over straat, op zoek naar een Denny’s. Uiteindelijk toch weer bij de Subway uitgekomen. Daarna snel weer terug naar het hotel om te werken aan het blad. Martine slaapt inmiddels, ik maak nog wat artikelen af. Logtechnisch gezien volgen er nog twee saaie dagen. Daarna begint de relaxfun en zijn er veel leuke dingen om over te schrijven. Tot dan, hoop ik dat je je vermaakt met ons beursgeneuzel 😉

Martin en slapende Martine

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00