Nare dagen eindigen – Dichtgedachten 2232

Vind je dit gedicht mooi?Deel het op Facebook

Een film uit de jaren 80 die perfect aansluit bij deze gedachte is “Back to the Future” uit 1985. In deze iconische sciencefictionkomedie reist de tiener Marty McFly terug in de tijd naar het jaar 1955 en realiseert zich dat hij zijn ouders moet helpen om verliefd te worden om zijn eigen bestaan veilig te stellen.

Het besef dat vandaag nooit meer terug zal komen, wordt duidelijk wanneer Marty beseft dat hij niet voor altijd in het verleden kan blijven en uiteindelijk weer terug moet keren naar zijn eigen tijd. Ondanks alle avonturen en obstakels die hij tegenkomt, leert Marty waardevolle lessen over familie, vriendschap en het koesteren van elk moment omdat nare dagen ook eindigen.

“Back to the Future” herinnert ons eraan dat hoewel we soms willen teruggaan naar bepaalde momenten in ons leven, we moeten accepteren dat elke dag uniek is en voorbijgaat – maar er zullen altijd nieuwe avonturen op ons wachten.

Ik vroeg AI om te verwijzen naar een titel, op basis van dit gedicht dat ik schreef. Het levert superleuke verwijzingen op, alleen soms slaan ze de plank een beetje mis. Mocht er om wat voor reden iets geschreven zijn dat echt niet online zou mogen staan, laat me dat dan weten, dan pas ik het aan.

Dat vandaag nooit meer terug zal komen,
wordt vaak als iets negatiefs genomen.
Maar soms is het ontzettend fijn,
dat ook nare dagen eindig zijn.

7 gedachten over “Nare dagen eindigen – Dichtgedachten 2232”

Plaats een reactie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00