Liefde is vergevingsgezind – Dichtgedachten 2243

Vind je dit gedicht mooi?Deel het op Facebook

Een film die perfect aansluit bij de gedachte achter “Liefde is niet blind, maar wel vergevingsgezind” is La La Land uit 2016. In deze romantische musical volgen we het verhaal van Mia en Sebastian, twee jonge dromers die elkaar ontmoeten in het bruisende Los Angeles. Ondanks hun verschillen en imperfecties bloeit er een intense liefde op tussen hen.

De film laat zien dat liefde niet betekent dat je de fouten van de ander negeert of idealiseert, maar juist accepteert wie ze zijn met al hun gebreken. Mia en Sebastian steunen elkaar door dik en dun, zelfs wanneer ze tegenslagen moeten overwinnen.

La La Land herinnert ons eraan dat ware liefde draait om acceptatie, begrip en vergeving – ondanks alle obstakels die op ons pad komen. Het toont aan dat echte liefde krachtig genoeg is om alles te overwinnen.

Ik vroeg AI om te verwijzen naar een titel, op basis van dit gedicht dat ik schreef. Het levert superleuke verwijzingen op, alleen soms slaan ze de plank een beetje mis. Mocht er om wat voor reden iets geschreven zijn dat echt niet online zou mogen staan, laat me dat dan weten, dan pas ik het aan.

Liefde is niet blind,
maar wel vergevingsgezind.
Omdat je wel de imperfecties ziet,
maar het boeit je gewoonweg niet.

3 gedachten over “Liefde is vergevingsgezind – Dichtgedachten 2243”

Plaats een reactie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00