Dan mislukt het gegarandeerd – Dichtgedachten 2251

Vind je dit gedicht mooi?Deel het op Facebook

Een film die perfect aansluit bij deze gedachte is “La La Land” uit 2016, geregisseerd door Damien Chazelle. De hoofdpersonages Mia en Sebastian hebben allebei grote dromen die ze willen verwezenlijken, maar komen onderweg naar succes ook voor de nodige tegenslagen te staan. Ondanks de obstakels blijven ze volhouden en blijven ze geloven in zichzelf en hun passies.

Het verhaal van Mia en Sebastian laat zien dat het oké is om fouten te maken en dat mislukkingen een belangrijk onderdeel zijn van groei. Door te blijven proberen, leren ze niet alleen meer over henzelf, maar komen ze uiteindelijk ook dichter bij hun doelen.

“La La Land” herinnert ons eraan dat falen niet het einde betekent, maar juist een kans biedt om sterker terug te komen. Het is belangrijk om risico’s te durven nemen en je hart te volgen, zelfs als het soms mis lijkt te gaan.

Ik vroeg AI om te verwijzen naar een titel, op basis van dit gedicht dat ik schreef. Het levert superleuke verwijzingen op, alleen soms slaan ze de plank een beetje mis. Mocht er om wat voor reden iets geschreven zijn dat echt niet online zou mogen staan, laat me dat dan weten, dan pas ik het aan.

Ja, misschien gaat het verkeerd,
maar dat is iets waar je van leert.
Als je het niet eens probeert,
dan mislukt het gegarandeerd.

2 gedachten over “Dan mislukt het gegarandeerd – Dichtgedachten 2251”

Plaats een reactie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00