Dag 3 – Meer goodies, praatjes en visitekaartjes

Vind je dit gedicht mooi?Deel het op Facebook

Vandaag was nagenoeg dezelfde dag als gisteren. De voorlaatste dag van de beurs, dus Martine en ik hebben ons promopraatje een beetje opgeschroefd. “Hoi wij komen uit Nederland en we willen dat je adverteert” zo kort is onze introductie inmiddels geworden, en dat werkt zowaar ook nog eens. Resultaat: meer goodies, meer praatjes, meer visitekaartjes.

We hadden besloten om het er na vandaag bij te houden, en morgen niet meer naar de beurs te gaan. Wat we echter niet wisten is dat we vervolgens twee uur aan de praat zouden raken met iemand van Bazzill. We hebben Amerika weer eens lekker geshockeerd met verhalen over wiet en The Red Light District. Voor de mensen die zich afvragen waarom er geen foto’s online zijn gekomen, we hebben de afgelopen dagen alleen foto’s gemaakt van nieuwe producten. Die kunnen we niet op de blog zetten, anders zijn ze niet meer te gebruiken voor het blad. Het moet natuurlijk wel een scoop blijven.

Vanaf morgen worden de verhalen weer interessant, dan gaan we dingen meemaken enzo. Het ziet ernaar uit dat we gaan shoppen, en met de huidige dollarkoers kan dat nog wel eens leuk worden. Ik heb Martine nog niet verteld hoe gunstig die dollar staat, anders gaat ze helemaal los daar in de Mall. De moeheid neemt wat af, maar vooral omdat we onszelf dwingen wakker te blijven. We hebben vanavond gegeten bij Denny’s, dat was wel erg fijn. Na 3 dagen hadden we Subway wel gezien, en werd het tijd voor eens een keer goed Amerikaans voedsel. Martine had een traditionele Meat Loaf op haar bord, en ik de wat minder originele cheeseburger. Prima te eten, onwijs niet des Bakkers.

Het is voor mij nu ook tijd om te gaan slapen (Tine ligt alweer eventjes te ronken, die heeft nog veel meer moeite met de Jetlag. Hopelijk is dat op de terugweg minder deze keer. Hou het nog eventjes vol, vanaf morgen staat deze log weer vol avonturen van Jut en Jul in hamburgerland. Fijne dag, wij gaan maffen! 🙂

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00