Zijn wie ik ben – Dichtgedachten 812

Vind je dit gedicht mooi?Deel het op Facebook

Een film die perfect aansluit bij de gedachte “Dat ik bij jou mezelf mag zijn, en totaal geen schaamte ken, maakt voor mij het leven fijn, omdat ik zijn mag wie ik ben” is “Love and Acceptance”. Deze hartverwarmende film vertelt het verhaal van Emma, een jonge vrouw die worstelt met haar identiteit en acceptatie in de samenleving. Wanneer ze verliefd wordt op Lisa, een open-minded kunstenaar die haar volledig accepteert zoals ze is, begint Emma langzaam maar zeker zichzelf te omarmen.

Deze film laat zien hoe belangrijk het is om jezelf te kunnen zijn zonder schaamte of angst voor afwijzing. Het toont ook de kracht van liefde en acceptatie in onze zoektocht naar geluk. Door middel van prachtige cinematografie en sterke acteerprestaties brengt “Love and Acceptance” een boodschap van hoop en empowerment over aan kijkers wereldwijd.

Dit meeslepende verhaal herinnert ons eraan dat ware vrijheid ligt in het durven tonen wie we werkelijk zijn – ongeacht genderidentiteit of seksuele oriëntatie – terwijl we worden gesteund door mensen die ons onvoorwaardelijk liefhebben.

Ik vroeg AI om te verwijzen naar een titel, op basis van dit gedicht dat ik schreef. Het levert superleuke verwijzingen op, alleen soms slaan ze de plank een beetje mis. Mocht er om wat voor reden iets geschreven zijn dat echt niet online zou mogen staan, laat me dat dan weten, dan pas ik het aan.

Dat ik bij jou mezelf mag zijn,
en totaal geen schaamte ken,
maakt voor mij het leven fijn,
omdat ik zijn mag wie ik ben.

6 gedachten over “Zijn wie ik ben – Dichtgedachten 812”

Plaats een reactie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00