Kracht om door te gaan – Dichtgedachten #941

Vind je dit gedicht mooi?Deel het op Facebook

De tijd loopt altijd door. Zelfs al houdt er voor jou iets op, de tijd gaat door. De zon komt weer op, de aarde blijft draaien, niemand kan dit stoppen.

Dat kan hartverscheurend zijn, want je moet iets of iemand achterlaten. Maar tegelijkertijd is er hoop, want wanneer iets ophoudt, begint er direct iets nieuws. Een nieuwe fase waarin je weer vanaf nul begint.

Je kunt jezelf opnieuw uitvinden, je kunt behalve goede misschien ook slechte dingen achter je laten en je schouders er weer onder zetten. Makkelijk is dat niet altijd, maar vaak wel nodig. En na een tijdje zul je zien dat je je aanpast of dat het misschien zelfs wel beter gaat dan eerst.

Daarover gaat dit gedicht:

Na een einde komt spontaan,
en resoluut een nieuw begin.
De kracht om door te gaan,
vind je precies daar tussenin.

5 gedachten over “Kracht om door te gaan – Dichtgedachten #941”

  1. Wat lijkt me dat n erg vervelende ervaring. Ik wens je veel sterkte, ook de kracht te vinden om door te gaan en ergens weer n lichtpuntje te vinden. Heb vertrouwen daarin is mss gemakkelijker gezegd dan gedaan. Veel wijsheid en liefde toegewenst. 🫂

    Beantwoorden
  2. Na een 53 jarig samenzijn, zonder opgaaf van reden als oud vuil aan de kant gezet worden, blijft het waarom knagen en belemmert mij om de kracht om door te gaan te vinden.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00