Pre-order scheurkalender 2023

De scheurkalender 2022 was héél snel uitverkocht en we hebben veel mensen moeten teleurstellen. Daarom hebben we dit jaar alvast de reserveringspagina online gezet, zodat je alvast een exemplaar kunt reserveren. Let op: de scheurkalender komt dit jaar niet in de losse verkoop. Reserveren is de enige manier om hem te bestellen.

Om een exemplaar te reserveren vul je het formulier onderaan deze pagina in. Daarna krijg je van ons een mailtje met de link waarmee je je reservering kunt omzetten in een bestelling.

Over de scheurkalender

De Scheurkalender 2023 bevat wederom 320 pagina’s met gedichten. De zaterdag en zondag worden samen op één pagina weergegeven. Dit maakt de scheurkalender precies dun genoeg om door de brievenbus te kunnen (minder verzendkosten voor jou) én het houdt hem betaalbaar.

De cover van de scheurkalender is in kleur, de binnenkant is zwart/wit en de pagina’s zijn aan de voor en achterzijde bedrukt. De prijs voor de scheurkalender is €17,95, maar je weet het: bij een pre-order betaal je slechts €15,95.

Ik wil je bedanken voor het feit dat jij dit product realiteit helpt maken. Zonder jou, de lezer, ben ik nergens.

Warme groet,

Martin

1
Reservering scheurkalender 2023

Via dit formulier reserveer je één of meerder exemplaren van de Scheurkalender 2023. Let op: reserveer alleen exemplaren die je ook echt wilt bestellen, omdat we op basis van jouw reservering bepalen hoeveel we er laten drukken dit jaar.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder