Je hart stuurt – Dichtgedachten #1404

Vind je dit gedicht mooi?Deel het op Facebook

Hoe je het ook noemt, er zijn vast momenten waarop je heel erg ergens op hoopt, aan denkt, of voor bidt. Er zijn altijd dingen die je heel erg graag wilt bereiken, en die steeds door je hoofd spoken.

Je kunt niet alles bereiken alleen maar door eraan te denken, maar je gedachten zijn wel ontzettend krachtig. Denk jij dus alleen maar: ik zou dat zo graag willen, maar het gaat totaal niet lukken, of dat het toch te hoog gegrepen is, dan is de kans vrij groot dat het inderdaad niet gaat lukken.

Maar als je nou denkt: tsja, de kans is klein, maar de kans is er wel en ik ga er keihard mijn best voor doen om het te bereiken, dan is de kans veel groter dat je er komt.

Of je het nu visualiseren noemt, positief denken, of goddelijke interventie, het blijkt gewoon vaak dat mensen die ergens positief aan beginnen, dat uitstralen, krachtiger lijken, en daardoor meer kansen krijgen dan mensen die zichzelf achter hun eigen onzekerheid verstoppen.

Dus begin je ergens aan? Laat zien dat je er zin in hebt en dat je ze een poepie gaat laten ruiken, dan heb je een veel grotere kans van slagen dan wanneer je erin stapt met het idee dat het toch niet gaat lukken. 

Daarover gaat dit gedicht:

Je hart stuurt naar waar jij aan denkt,
om je te helpen daar te komen.
Dus denk wat minder aan je angsten,
en wat meer aan al je dromen.

9 gedachten over “Je hart stuurt – Dichtgedachten #1404”

  1. Dat is mijn opdracht en wens voor vandaag! Met behulp, na jaren niet auto hebben kunnen rijden een paar rijlessen gepland. Vandaag mijn eerste: ik kan het.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00