Voor 10:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

M.u.v. zon- en feestdagen.

 

Wisseldecoratie Winter

SKU
wd06
Vanaf € 9,95

Het jaar zit vol momenten om bij stil te staan, en wij vinden dat elke belangrijke gebeurtenis z'n eigen ornament verdient. Tegelijkertijd vinden we het altijd een kil gezicht wanneer de feestdagen voorbij zijn, en de vensterbank ineens een stuk minder gezellig is zonder alle versieringen.

En we weten allemaal dat elke dag er eentje om te vieren is. Om die reden bedachten we deze wisseldecoratie. Een ornament dat je het hele jaar in huis kunt laten staan, maar waarvan je de inhoud verandert aan de hand van het belangrijke moment dat er speelt. Dus of het nu sinterklaas is, kerst, je verjaardag: elk moment z'n eigen ornament.

De wissendecoratie Winter bevat een vrolijke afbeelding van een sneeuwman en een schaats. Want ook al vriest en sneeuwt het niet meer zo veel als vroeger, sneeuw en ijs is toch waar we aan denken en van dromen, als we het over de winter hebben. Op de voorgrond staat het woord Winter, met twee sneeuwvlokken. Het gedicht op de schaats is:

Juist wanneer het koud is,
voelt de wereld warm en knus.
Als een dekentje van liefde,
zo magisch is de winter dus.

Beide elementen plaats je in de voet. De tekst en achtergrond worden geleverd in een handig opbergdoosje, zodat je de juiste feestdag eenvoudig kunt herkennen in de kast.

De set heeft zelf geen verlichting, de optionele uitbreidingsmodule voor waxinelichtjes vind je hier.

Let op: heb je al een wisseldecoratie van ons in huis? Kies dan voor uitbreiding, in plaats van basisset. Heb je dit product nog niet eerder gekocht, kies dan voor de basisset, deze komt met het voetje waarin je de elementen plaatst.

Let op: dit is een pre-order, dit product wordt verstuurd op woensdag 27 januari. Producten die je meebestelt worden ook op deze datum verstuurd.

Het wisselornament heeft, inclusief voet, een afmeting van 20x12x5 centimeter. Het ornament is gemaakt van hout en acryl. Hout is een natuurproduct en kleurafwijkingen zijn daarmee niet helemaal te voorkomen. Deze producten worden voor je gesneden met een laser, hierdoor kunnen aan de achterkant van het ornament wat hittesporen zichtbaar zijn. Dat is een natuurlijk onderdeel van het product, maar eventueel eenvoudig te verwijderen met een schuurpapiertje. Het ornament is niet geschikt voor buiten.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wisseldecoratie Winter
Uw waardering