Voor 10:00 besteld is vandaag verzonden (m.u.v. weekend en feestdagen

Let op: gepersonaliseerde items duren een dag langer.

Wisseldecoratie Lente

Let op: dit is een pre-order. Dit product wordt verzonden op 2 maart. Producten die je meebestelt worden ook op deze datum verzonden.

Het jaar zit vol momenten om bij stil te staan, en wij vinden dat elke belangrijke gebeurtenis z'n eigen ornament verdient. Tegelijkertijd vinden we het altijd een kil gezicht wanneer de feestdagen voorbij zijn, en de vensterbank ineens een stuk minder gezellig is zonder alle versieringen.

En we weten allemaal dat elke dag er eentje om te vieren is. Om die reden bedachten we deze wisseldecoratie. Een ornament dat je het hele jaar in huis kunt laten staan, maar waarvan je de inhoud verandert aan de hand van het belangrijke moment dat er speelt. Dus of het nu sinterklaas is, kerst, je verjaardag: elk moment z'n eigen ornament.

De wissendecoratie Lente is één van de vrolijkste wisseldecoraties die we hebben. Hoe kan dat ook anders, het is zo'n vrolijk jaargetijde. Het eerste zonnetje, de natuur, warmte. Van de lente worden mensen blij, en alles krijgt weer een nieuwe kans. Dat gevoel hebben we getracht te vangen in de wisseldecoratie. Het gedicht op de achtergrond is:

Wat ik aan de lentezon
enorm hoopgevend vind,
is dat wat ooit niet verder kon,
in haar licht opnieuw begint.

Beide elementen plaats je in de voet. De tekst en achtergrond worden geleverd in een handig opbergdoosje, zodat je de juiste gelegenheid eenvoudig kunt herkennen in de kast.

Let op: heb je al een wisseldecoratie van ons in huis? Kies dan voor uitbreiding, in plaats van basisset. Heb je dit product nog niet eerder gekocht, kies dan voor de basisset, deze komt met het voetje waarin je de elementen plaatst.

Het wisselornament heeft, inclusief voet, een afmeting van 20x12x5 centimeter. Het ornament is gemaakt van hout en acryl. Hout is een natuurproduct en kleurafwijkingen zijn daarmee niet helemaal te voorkomen. Deze producten worden voor je gesneden met een laser, hierdoor kunnen aan de achterkant van het ornament wat hittesporen zichtbaar zijn. Dat is een natuurlijk onderdeel van het product, maar eventueel eenvoudig te verwijderen met een schuurpapiertje. Het ornament is niet geschikt voor buiten.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wisseldecoratie Lente
Uw waardering