Voor 12:00 besteld is vandaag verzonden (m.u.v. weekend en feestdagen

Let op: gepersonaliseerde items duren een dag langer.

Troostmaan

SKU
OR-04
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 13,95 Normale prijs € 15,95

Maximaal 11 tekens

Maximaal 11 tekens

Maximaal 11 tekens

Wanneer je iemand voorgoed moet missen, dan is er maar weinig dat écht troost biedt.

Want het enige dat je zou willen is die persoon weer in je armen sluiten en dat kan juist niet. Met deze troostmaan hebben wij geprobeerd om woorden te geven aan het gevoel dat daar het dichtst bij komt. Even naar boven kijken en het gevoel hebben dat iemand toch een beetje bij je is.

We hopen oprecht dat deze maan je helpt op moeilijke momenten en een glimlach op je gezicht tovert wanneer het de mooiste herinneringen bij je oproept aan de persoon die je mist. Een mooi cadeau voor jezelf, of iemand anders die je graag troost wil bieden.

De maan is verkrijgbaar in transparant en de kleuren geel, blauw en roze. De ster die aan de maan hangt is altijd transparant.

De Troostmaan is gemaakt kwalitatief hoogwaardig gegoten gerecycled acryglas en kan zowel binnen als buiten worden opgehangen. Het materiaal kan het beste worden afgestoft met een zachte doek, om krassen in het acryl te voorkomen. Let op: Vermijd middelen die alcohol of ammoniak bevatten, dit beschadigt het materiaal en zorgt voor onherstelbare vlekken in het materiaal. Wanneer je een transparante ster of maan voor een witte muur hangt, zijn de witte letters minder goed leesbaar. Onze laser maakt geen onderscheid in lettergrootte. Als je alleen een korte naam op de ster wilt laten graveren, wordt dit gedaan in dezelfde lettergrootte als bij een lange naam en drie regels tekst. De tekst op de maan is standaard, je kunt de ster wel personaliseren door een naam of datum in te vullen in de tekstregels. De maan is 13cm hoog en 10cm breed.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Troostmaan
Uw waardering