Voor 10:00 besteld, vandaag verzonden

(m.u.v. weekend en feestdagen)

Sleutelhanger lieve juf

SKU
SLH-16
Waardering:
80%
Aanbiedingsprijs € 9,95 Normale prijs € 12,50

Maximaal 12 tekens

Maximaal 12 tekens

Maximaal 12 tekens

Het is natuurlijk altijd leuk om je juf te bedanken voor het afgelopen schooljaar, maar dit jaar is natuurlijk anders dan anders. Les op afstand, je juf en je klasgenoten wekenlang niet mogen zien, maar wel moeten blijven leren, en huiswerk moeten maken. Door Corona is dit jaar één van de gekste schooljaren ooit geworden. Wij maakten deze sleutelhanger van leer als speciaal aandenken voor 2020.  Uiteraard hebben we ook een sleutelhanger voor meesters, die vind je hier.

Let op: standaard wordt de sleutelhanger geleverd met 2020 in het bedeltje. Je kunt een naam (bijvoorbeeld van de leerling of de juf) invullen in het eerste veld, dan wordt deze onder het jaartal gegraveerd (zoals op de foto). Optioneel kun je ook nog een tweede en een derde bedeltje erbij bestellen (en laten graveren). 

Het is natuurlijk altijd leuk om je juf te bedanken voor het afgelopen schooljaar, maar dit jaar is natuurlijk anders dan anders. Les op afstand, je juf en je klasgenoten wekenlang niet mogen zien, maar wel moeten blijven leren, en huiswerk moeten maken. Door Corona is dit jaar één van de gekste schooljaren ooit geworden. Wij maakten deze sleutelhanger van leer als speciaal aandenken voor 2020. Op het leertje staat de tekst:

Bedankt voor alles dat je deed,
tijdens dit gekste schooljaar ooit.
Lieve juf ik hoop maar dat je weet,
dit avontuur vergeet ik nooit.

Aan het leertje hangt een transparant acryl appeltje met daarop 2020 gegraveerd. Je kunt hier een tekst in laten graveren (graveerkosten zijn 3,50). (max 12 leestekens)

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sleutelhanger lieve juf
Uw waardering