Boekrecensie: Romcomnibus

Vind je dit gedicht mooi?Deel het op Facebook

Uiteraard kom ik er niet omheen om onze eigen allereerste verhalenbundel hier bij iedereen aan te bevelen. Los van dat ik er zelf aan heb meegewerkt, is dit namelijk een enorm leuk, vrolijk en vooral zomers boek met negen verhalen om bij weg te dromen.

Waar gaat het over?
Het boek bevat negen verhalen. Het duurt een beetje lang om van allemaal een samenvatting te geven, maar de verhalen hebben één ding gemeen: ze zijn enorm vrolijk en zomers. Het strand, ijsjes, misverstanden, opbloeiende romances, nog meer ijsjes, een citytrip, minischaapjes, een yogafestival, dorpsfeest, een bootreis, heerlijk eten en ladingen knappe mannen: het zit er allemaal in.
Vijf verhalen zijn van de winnaressen van de Zonnige Zomer Schrijfwedstrijd, de overige verhalen zijn geschreven door de juryleden. En ook al zitten er nog wat onbekende namen tussen, de verhalen zijn stuk voor stuk om te smullen.

Wat vond ik ervan?
De verhalen lezen heerlijk weg. Ze zijn stuk voor stuk vlot geschreven en omdat ze allemaal zo anders zijn, is er voor ieder wat wils. De kwaliteit van de verhalen ligt erg hoog en omdat ze zo kort zijn, kun je prima een middagje lezen op het strand zonder daarna te moeten onthouden waar je ook alweer gebleven was, want dan heb je het verhaal inmiddels al uit!
Naast de ontzettend leuke verhalen, bevat de bundel ook nog eens fantastische tekeningen op het titelblad van elk verhaal.

Waarom raad ik je dit aan?
Niet alleen uit schaamteloze zelfpromotie. Het is nu eenmaal ook gewoon een heel leuk boek! Heel toegankelijk, lekker luchtig maar nooit banaal of flauw. Je wordt er echt vrolijk van om al deze verhalen te lezen!

Waar te koop?
Bestel de Romcomnibus tot 13 juli in de pre-order bij de Bruna en betaal slechts €15,95 in plaats van €18,95.

Plaats een reactie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00