Pre-order nu

Tien jaar geleden verscheen Dansen met Herinneringen, het boek dat ik schreef voor mijn vader, om te helpen bij het verwerken van het verlies van zijn vrouw, mijn moeder.  Het boek is al jaren uitverkocht, maar voor dit tienjarig jubileum komt het opnieuw uit, met nieuw omslag en een extra hoofdstuk. De paperback verschijnt in de tweede week van juni, telt 235 pagina’s, en de winkelprijs wordt €19,95. Omdat jij mij met je pre-order helpt besluiten hoeveel ik er laat drukken, betaal je echter slechts €16,95.

Pre-order een exemplaar

Geef hieronder je naam en e-mailadres in en klik op Plaats in je winkelmandje om je Pre-order te plaatsen. Je komt dan terecht op de bestelpagina.

 
 

Wat als de dood niet het einde is?

John zou er alles voor geven om de liefde van zijn leven nog één keer te kunnen zien. Opeens wordt zijn wens op onverklaarbare wijze werkelijkheid: Mary, de vrouw van wie hij jaren geleden voor eeuwig afscheid had moeten nemen, is terug in zijn leven. Maar hoe? En vooral: waarom? Al snel komt John tot een pijnlijke ontdekking: Mary zit in de problemen. In een race tegen de klok moet hij antwoord zien te vinden op de vragen die alles met elkaar verbinden. Kan hij Mary helpen? Is het allemaal echt? En wie is toch die geheimzinnige Tucker, die alles in werking heeft gezet? Op zoek naar zichzelf en de waarheid raakt John verwikkeld in een bijzonder avontuur, waarin liefde en opoffering voor hem een nieuwe betekenis krijgen. Mét zijn Mary. Voorgoed. Of toch niet?

© Copyright 2023. Alle rechten voorbehouden