Voor 12:00 besteld is vandaag verzonden (m.u.v. weekend en feestdagen

Let op: gepersonaliseerde items duren een dag langer.

Gedenkplaat verlies hond (halsband)

Maximaal 30 tekensEen hond moeten verliezen is enorm verdrietig. Je verliest niet alleen een huisdier, maar ook een trouwe vriend of vriendin die meer van jou hield dan van zichzelf. Wij maakten deze gedenkplaat met daarop een gedicht, waarin je de halsband van je trouwe viervoeter kunt plaatsen. Bovenaan op de lijst kun je een tekst laten graveren om de gedenkplaat extra persoonlijk te maken. 

Het gedicht op dit ornament is:

Ik hoop dat jij nu ergens bent,
waar jij weer kwispelt speelt en rent.
En dat wij elkaar heel misschien,
ooit weer een keertje zullen zien.

De openingen voor de halsband zijn 1,5 cm breed en 4 cm hoog. De openingen staan 14 centimeter uit elkaar. Meet eerst even op of je halsband hier doorheen past, voordat je bestelt. Mail ons even als het niet past, dan kijken wij of het aan kunnen passen.

De gedenkplaat wordt geleverd met standaard waarop je deze kunt plaatsen. De halsband wordt niet meegeleverd en is puur ter illustratie.

Het ornament is 21x21 centimeter. De openingen voor de halsband zijn 1,5 cm breed en 4 cm hoog. De openingen staan 14 centimeter uit elkaar. Meet eerst even op of je halsband hier doorheen past, voordat je bestelt.
Meer informatie
Let op: Verzenddatum 25 jun. 2021
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gedenkplaat verlies hond (halsband)
Uw waardering