Voor 10:00 besteld, vandaag verzonden

(m.u.v. weekend en feestdagen)

Troostengeltje (eigen naam)

SKU
OR-03
Waardering:
100%
€ 12,95

Maximaal 9 tekens

Een dierbare die je moet missen, blijft voor altijd in je gedachten. Maar soms wil je iets meer dan dat. Iets om naar te kijken, om op te hangen in huis. Een tastbaar bewijs van het feit dat iemand er is geweest, en voor altijd een deel van je leven zal zijn. Speciaal daarvoor maakten wij deze Troostengeltjes. Een luxe houten hanger die bestaat uit drie lagen, met in het hout een troostrijk gedicht gegraveerd, en in de acryl ster de mogelijkheid om de naam te graveren van de persoon die je mist (en dit kan natuurlijk ook gewoon mama, papa, oma, pake enzovoort zijn). Het gedicht op het ornament is:

Ook al ben ik je verloren,
ik ben je nooit helemaal kwijt.
In mijn hart kan ik je horen,
draag ik je bij me voor altijd.

Het troostengeltje is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig hout en acryl en is voorzien van een touwtje om het mee op te hangen. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Troostengeltje (eigen naam)
Uw waardering