Gedenklichtje "Jij mocht hier maar zo kort zijn"

SKU
GL0018
€ 49,95
Jij mocht hier maar zo kort zijn, maar hebt ons zoveel moois gebracht. Juist daarom voelt het zo fijn, dat jij daarboven op ons wacht.

Een dierbare verliezen is verdrietig. Als het gaat om kinderen en baby's is dat verdriet ondraaglijk groot. In die situaties is er niets dat écht troost kan bieden. Wel is het fijn om iets tastbaars te hebben ter herinnering, om een kaarsje te kunnen branden ter nagedachtenis aan wie je nooit wil vergeten. Voor deze situaties is het gedenklichtje ontworpen. Een fraaie houten voet met daarin een lasergravure van een troostrijke Dichtgedachte. Tussen het hoogwaardig plexiglas, plaats je de foto van je keuze, zodat je altijd en overal een kaarsje kunt branden bij het beeld van je herinnering.

Optioneel kun je in het houten ornament aan de bovenkant je eigen woorden graveren, om jouw gedenklichtje volledig persoonlijk te maken.
Gedenklichtjes zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig edelhout en worden stuk voor stuk met de hand gemaakt, waarna vervolgens het gedicht (en eventueel je persoonlijke tekst) in het hout wordt gegraveerd. Dit product wordt speciaal voor jou op maat gemaakt en is daarom niet te ruilen of te retourneren (behalve in het geval van productiefouten). De gedenklichtjes zijn gemaakt van zuiver, onbewerkt hout. Hout is een natuurproduct, hetgeen betekent dat ieder product gemaakt is van een ander deel van de boom. Het uiterlijk van het hout kan daarom dus iets afwijken van de foto. De afmeting van het geassembleerde gedenklichtje is 160 x 85 x 120 mm en het gewicht is 200 gram (gewicht kan iets variëren door variaties in het hout). Het gedenklichtje biedt plek voor een foto met een afmeting van 10x15cm.
Meer informatie
Fit in Mailbox Look to weight
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gedenklichtje "Jij mocht hier maar zo kort zijn"
Uw waardering

Voor 10:00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden.