Geen Valentijn – Dichtgedachten #1380

Vind je dit gedicht mooi?Deel het op Facebook

Valentijnsdag is een beetje vreemd. Het was ooit bedacht om je geheime geliefde te laten weten dat iemand hem of haar leuk vond, maar inmiddels gaan alle registers open.

Etentjes in luxe restaurants (oké, voor het hele coronagebeuren dan), waar de prijzen voor de gelegenheid lekker werden opgeschroefd. Net als het bedrag dat je voor een bosje rode rozen betaalt.

Cadeaus, romantische gebaren, het hoort er allemaal bij. Waarom je dat alleen op deze ene dag zou doen, is mij een raadsel, maar het verkoopt dus veel bedrijven blijven komen met Valentijngerelateerde ideeën.

En ja, ook wij hebben een lijn met Valentijnskaarten, maar we hebben aan de meeste wel onze eigen draai gegeven, en we laten deze bewust het hele jaar online staan. Zodat je ook op een andere willekeurige dag een lief kaartje kunt geven aan iemand die belangrijk voor je is.

Hoe commercieel het ook is, we vinden het fijn dat we je iedere dag een gedichtje mogen sturen. En we hadden ook een andere dag kunnen kiezen om je dat te laten weten, maar we doen het stiekem toch vandaag: wat fijn dat je de gedichtjes leest! Dat is niet vanzelfsprekend, en we waarderen je ontzettend.

Daarbij hoort dit gedicht:

Ik geloof niet echt in Valentijn,
maar juist op deze dag,
vind ik het stiekem heel bijzonder,
dat ik jou iets sturen mag.

Plaats een reactie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00