10 gedachten over “Heel veel tijd – Dichtgedachten 389”

 1. Dank je wel Martin voor deze prachtige bemoedigende woorden. Ik kan het wel goed gebruiken nu ik al 3 weken inmiddels thuis zit met een verkrampte zenuwstelsel die gelijk mijn trauma’s triggeren zo op zijn tijd.
  Ik ga er wel weer komen inderdaad kwestie van tijd😔🤔😵‍💫❤️‍🩹

  Beantwoorden
 2. Ik ben van mening dat het Geluk in jezelf zit, en je dat niet buiten jezelf moet zoeken. Je komt dan in een afhankelijkheidsrelatie terecht. En dat geldt voor mensen, dingen, situaties, concepten, geestverruimende middelen, geld, status en….ga zo maar door. Dat is natuurlijk niet iets dat je “even” beheerst, maar het is wel interessant om er eens bij na te denken…..Gewoon: Een doordenkertje!

  Beantwoorden
 3. Goedemiddag Martin.
  Mooi hoor, soms moeilijk in deze tijd moed te houden,
  omdat je niet kunt begrijpen hoe mensen tegenover elkaar staan.
  Jammer dat het zo gaat, want je zult hier nooit aan wennen..
  Fijne dag daar!

  Beantwoorden
 4. De moed bewaren. Na een rot leven met een aan alcohol verslaafde vader met een kwade dronk en een emotioneel niet beschikbare moeder, een huwelijk met een man die teveel dronk en emotioneel niiet beschikbaar was, een scheiding, zeven depressies, twee burn-outs, in de WAO komen door CVS met als hoofdkenmerk inspanningsintolerantie, daardoor huis moeten verkopen, huisgebonden raken en een kind met Borderline stoornis, die me behandelde zoals mijn vader en me daarna niet meer wilde zien, dus zie ook mijn kleinkind niet meer, het nu wonen in een gehorig huis in een luidruchtige buurt, heb ik nog steeds moed. Ik heb me zeker wel moedeloos gevoeld, maar je moet jezelf herpakken. Doorzetten. Volhouden, tot het weer beter gaat. Zo weinig mogelijk negatief denken, maar realistisch en waar het kan positief. Als dat in je eentje niet lukt, meldt je aan voor therapie. Ik vind mijn leven niet zinloos, want ik kan nog steeds naar anderen luisteren en zinnige opmerkingen maken, waardoor ze met een wat lichter gemoed naar huis gaan. Put moed uit mijn verhaal.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00