24 gedachten over “Ineens een vreemde – Dichtgedachten 763”

 1. Inderdaad, je denkt iemand 29 jaar intensief te kennen totdat je ziek wordt werd het minder dat kan ik druk met beter worden zij met kleine kinderen. In 2018 ongeneeslijk uitgezaaide borstkanker teruggekomen en sinds die dag nooit meer wat van haar vernomen vab de ene op de andere dag en waarom ik weet het niet. Ze vraagt aan mijn man en dochter hoe het met mij gaat en die zijn nu zo wijs om te zeggen je hebt haar nummer dus bel maar dat heb je 4 jaar geleden al beloofd maar tot op vandaag helaas geen vriendin meer. Ik heb gezegd wie niet met mij in de regen danst hoeft in zonneschijn ook niet te komen. Helaas maar harde realiteit maar ook verdrietig maar sta ik nu boven.😔❤️🙏🏼

  Beantwoorden
 2. Goedemiddag Martin,
  Heel duidelijk als dit je overkomt.
  Maar ook dan, hoe verdrietig ook, gaat het leven
  weer door. Gelukkig maar!
  Fijne dag!

  Beantwoorden
 3. Hoe opmerkelijk dat jij met je gedichten altijd de spijker op zijn kop slaat. En mooi te lezen aan de reacties dat je nooit de enige bent die het overkomt

  Beantwoorden
 4. Het brein van een mens is ondoorgrondelijk.
  Daar ben ik ook al herhaalde malen achter gekomen.
  Maar ik blijf, elke keer weer, geloven in het goede van de mens.🥰

  Beantwoorden
 5. Volgens mij is dit gedicht ook van toepassing als een geliefd iemand aan het dementeren is en een totaal ander persoon is geworden. Je mist dan degene die hij/zij voorheen was.

  Beantwoorden
 6. Deze komt zo binnen. Mijn zoon waar ik zo veel van houd en waarmee ik tot zijn huwelijk zo’n goede band had, die me nu ijskoud behandeld en het liefst helemaal negeert. Geloif nog steeds dat hij diep van binnen die lieve jongen is, maar misschien is hij blijkbaar toch niet degene waarvan ik dacht dat hij was.

  Beantwoorden
 7. Deze is zo waar,mijn man heeft in 2006 meerdere herseninfarcten gehad, en sinds kort de diagnose Vasculaire Dementie,dan word er gezegd,wees blij hij is er nog,maar is een vreemde voor mij geworden,niet prettig om mee te leven en dan krijg je weer een schuldgevoel en word je alle kanten heen geduwd,en dan komt er weer zo een mooi gedicht,precies in de roos.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00