7 gedachten over “Ik snap geen hints – Dichtgedachten 269”

 1. Lieve , beste Martin. Dank voor AL je inkijkjes in jou als mens!!!!!! Dank voor jouw gave om dat via woorden met ons te delen. En ons inzicht te geven in onszelf. AL die wijze lessen! Het is aan ons er iets mee te doen, en samen met jou de wereld, of nou ja, klein stukje NL, mooier te maken! ❤

  Beantwoorden
 2. Hinten geven. Ja, doe ik zelf niet en snap het dus ook niet als een ander het doet. Ik noem dat “Vaagpraat” Het gaat ook altijd gepaard met een “vermoeiende energie” want er zit wel een lading achter, en die “voel” je, maar het is dan aan jou om “helderziende” te spelen. En als je dan “miskleunt”, kun ook nog antwoorden krijgen als: “Oh nee, hoe kom je daaaaaar nu bij?” Ik pas voor die spelletjes.

  Beantwoorden
 3. Snap ik helemaal Martin. Hints snap ik ook echt niet,zeg gewoon wat je bedoeld maar wel met respect en opbouwende kritiek daar kan ik wat mee. En het is niet de bedoeling om iemand te kwetsen maar ook dat mag je me rustig zeggen dan kan ik rustig sorry zeggen en uitleggen hoe ik iets bedoel

  Beantwoorden
 4. Heel goed Martin! Als je het vriendelijk verpakt kun je best zeggen wat je bedoeld! En andersom kun je het ook positief aannemen.
  Fijne dag!

  Beantwoorden
 5. Komt precies op het goede moment. Wéér ruzie met mijn vriend, omdat hij nooit zegt waar het op staat als ik in zijn ogen iets fout heb gedaan. Ik moet altijd maar raden. Gek word ik er van!!!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00